Petreceri pentru copii la locația clientului

Organizam petrecerea ta de la cele mai mici detalii (invitatii, local, animatori, décor, scenariu personalizat).

Supraveghem si distram copilasii la nunti, cumetrii, zile de nastere, astfel parintii vor savura din plin timpul liber.

Amenajam teren de joaca temporar pentru copii ( tobogane, mingi, trambulina gonflabila, casute, mesute, masini). Daca ati decis sa va petreceti week-endul in sinul naturii, noi venim sa va amenajam un colt pentru copilasi, mai mult decit atit pe toata perioada jocului vor fi supravegheati de angajatii nostri.

Scriem scenarii, construim concepte, propunem proiecte pentru companii, organizam evenimente, pentru copiii clientilor companiilor si evenimente destinate copiilor angajatilor – de Paste, 1 iunie si Craciun.

Noi stim despre cei mici ca deschid usi spre sufletele celor mari, leaga oameni care in alte conditii poate nici nu s-ar fi observat… Atunci cind copilul meu se imprieteneste cu copilul colegului meu, ma face si pe mine atent la colegul pe care poate nu l-am indragit prea mult. As vrea sa vad cum arata, ce spun, cit sint de haiosi copiii colegilor mei asa cum as vrea sa-mi vada si ei copilul.

Drept urmare, pentru firmele care au inteles ce canale bune de comunicare intre angajati sunt chiar copiii lor, organizam evenimente in care pe prim plan sunt copiii.

Personaje, concepte, sunet, face painting, baloane cu aer, cu heliu si modelabile, spectacole de teatru, colaboram cu scenaristi care scriu concepte, actori care le joaca, regizori care le pun in scena, scenografi care gandesc decoruri si costume, coregrafi pentru pasii de dans.

Avem baloane, confetti, artificii, avem furnizori pentru mascote, sunet, scena, fotografi, cameramani, cofetarii, catering – putem sa facem rost de orice iti trece prin minte ca ar putea asigura succesul unui eveniment.