Petreceri și zile de naștere pentru copii la RamZamZam

Spaţios, modern şi colorat RamZamZam mini club – locul perfect pentru petreceri!  Ziua de naştere a copilului va rămîine o amintire placută, atît pentru omagiat cît şi pentru invitaţii la petrecere.

Pentru fiecare vârstă se va alege scenariul potrivit, iar animatorii cu experienţă în domeniu vor găsi cheiţa spre inima fiecărui copil.

 

Mini si Mickey Mouse la RamZamZamMinnie şi Mickey Mouse vor face petrecerea o adevarată sărbătoare. Cei doi șoricei sunt cele mai iubite personaje din lumea animaluțelor. Nu au vârstă și Minnie si Mickey simbolizează joaca și distracția pentru toți copiii din lume.

Prezența celor doua personaje la petrecere va fi o supriză plăcută pentru toată lumea. Le place să danseze cu picii, să facă poze şi cu siguranţă vor fi încântaţi de torta omagiatului.

Recomandam aceste personaje pentru copiii de toate vârstele și mai ales pentru mici și foarte mici.

 

Clovnul Magelino

Petreceri si zile de nastere pentru copii

În program – spectacol pentru copii, dinamic și interactiv cu multa acțiune, muzică, dans, concursuri, păpuși, trucuri. Scenariu individual cu participarea omagiatului în centrul atenției.

Spre final, transformarea evenimentului într-o adevarată poveste, unde toți participanții devin eroii îndrăgiți din povești.

Este un program adresat copiilor între 3 şi 10 ani, doritori de distracție și bunăvoie.

 

Scoala de magii

scoala-magicieni

Spectacolul de magie care îl va uimi pe oricine, de la mic la mare: eşarfe și bilute care dispar inexplicabil, inele magice, paiul uriaș, apariția si dispariția sticluțelor, bagheta magica și multe altele… Magicianul este preferatul nostru în petrecerile pentru copii. Ne e drag pentru că e foarte talentat și îl recomandăm cu drag celor care cauta spectacole de calitate. Are lipici la copii, îi amuză și pe adulți și are numere de magie în care pune în evidență sărbătoritul, dar nu-i face nici pe invitați să se simtă abandonați.

Este un program adresat copiilor între 5 şi 14 ani, doritori de ceva inedit și impresionant.

Piraţi, zâne, spiriduşi și alte personaje îndrăgite sunt în aşteptarea invitaţiei la petrecerea ta.

Scenariile pentru petreceri sunt disponibile în limba romană şi rusă la alegere.

Una din cele mai indragite activitati de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe fata cu culori speciale pentru piele. Cu un numar practic nelimitat de modele, face painting-ul este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodata la petreceri, pentru ca se pot transforma de fiecare data in alt personaj, animalut sau desen animat, in functie de tema petrecerii sau de propria lor imaginatie si creativitate.

Mini disco este cel mai placut moment pentru micile vedete, dansuri cunoscute si distractie in ritrmul muzicii.

Pentru viitoarele staruri organizam Karaoke. Pe scena de la RamZamZam, sub luminile colorate, orice copil se va simti celebru

PRET pentru 1 copil incepe de la 165 lei pentru 3 ore de petrecere si include coifuri, suflatori, baloane, farfurii, pahare, tacimuri de unica folosinta, confeti, luminari.

Detalii la telefon: 079333445

Galerie foto cu Petreceri și Zile de Naștere organizate la RamZamZam.