Distractie, jocuri, activitati si petreceri pentru copii in sectorul Râșcani

RamZamZam mini club este locul preferat a copiilor de la 1 la 10 ani. Labirinturi supraetajate, liane, tunele, climbing-wall (căţărătoare pe perete), căsuţe, lego moale, mașinuțe, castel gonflabil, cuburi și mingi colorate – toate aduc buna dispoziție copiilor supravegheaţi de educatori cu experienţa.

Si noi avem copii! De aceea știm ce presupune un loc de joacă și ce criterii trebuie să îndeplinească. Ne-am gândit atât la siguranță cât și la distracția copiilor, dar nu uităm și de părinţi. Am încercat să combinăm jocul cu învățatul, așa încât atmosfera sa fie plăcută și relaxantă.

RamZamZam Rascani.

Spațiul de joacă, se afla chiar in inima sectorului Rascani si unul dintre cele mai mari si mai luminoase spații de joaca din Chişinău, are peste 450 m2 şi este dotat cu labirint supraetajat, castel gonflabil, mingi, masinute şi, mai nou – saltea cu apa, vapor electric. Bazinul cu mingi colorate, tunelele şi lianele sunt o ascunzătoare perfectă pentru pici, iar trambulina nu-i lasă indiferenţi pe micii oaspeţi oricît timp ar petrece sărind.

Căsuţe mobilate cu scaunele și fotolii moi, bucătărie cu veselă şi tacâmuri, aşteaptă micile gospodine.

Maşinuţele sunt la dispoziţia micuţilor iubitori de viteză.

Spatiul este dotat cu o sala de activitati pentru prescolari si o sala pentru petreceri.

Cărţi, puzzle-uri, creioane şi hârtie colorată, figurine din ceramică toate sunt în aşteptarea micilor creatori, pentru aşi dezvolta imaginaţia. Aici învățăm și ne distrăm, acumulând cunoștințe din diferite domenii. O mică biblioteca ascunde cele mai interesante cărți pentru copii.